Om konferansen

Velkommen til Gi Jesus videre 28. og 29.oktober 2022

 

Gi Jesus videre er en konferanse som vil utruste deg til å hjelpe unge mennesker å følge Jesus – livet ut.

Gi Jesus videre er for deg som vil at de som vokser opp får en tro på Jesus som varer livet ut, enten du er ungdom eller voksen. Om du er frivillig i en menighet eller ansatt; om du har ansvar for de yngste barna eller menighetens eldste; om du har barn eller ikke: Vi vil utruste deg til å snakke med barn og unge om tro, slik at troen blir varig.

Gi Jesus videre er oransje! Hver for seg betyr både hjem og kirke mye for hva de unge velger å tro på. Men om hjem og kirke samarbeider, vil troen på Jesus i langt større grad formidles til barna slik at den blir slitesterk og varig. Kirken er verdens lys og har fargen gul; hjemmet er kjærlighetens arnested  og har fargen rød. Blander vi dem, får vi oransje. Det er derfor vi sier at Gi Jesus videre er oransje!

Gi Jesus videre er praktisk. Du vil få nyttig undervisning om å gi troen på Jesus videre til neste generasjon, enten du er ansatt eller frivillig i menigheten. Gjennom knallbra undervisning, god lovsang og inspirerende innslag, vil vi sette fokus på disippelgjøringen av de unge på mange ulike måter, og du vil bli både berørt, utrustet, gledet og overrasket

Gi Jesus videre er variert. I løpet av to dager vil vi ha tre fellessamlinger i Kristiansands storstue: storscenen i Q42. I tillegg vil vi i løpet av seks sesjoner ha mer enn 40 seminarer du kan velge blant. Felles for alle seminarholderne er at de har erfaring og kompetanse på felt som handler om å gi troen videre til neste generasjon, og om hvordan vi best mulig kan være en kirke i vår tid.

Gi Jesus videre er inspirerende. Vi lover: Du vil bli inspirert i løpet av de til sammen ni sesjonene.  Både gjennom å le fra magen, å være med i lovsangen, å lytte til sterk forkynnelse og engasjerende undervisning, får du flere anledninger til å bli berørt. Det er bare å gi seg over.

Gi Jesus videre er for alt Guds folk! Det er Frikirkelig barne- og ungdomsunion som “eier” konferansen, men med oss har vi partnere fra hele kirkelandskapet; du ser hele gjengen nederst på nettsidenes forside. Jesus ba om enhet mellom oss, for at verden skal tro Jesus er sendt av Gud (Joh 17,21). Derfor står vi sammen for å gi Jesus videre.

Sammen kan vi gi Jesus videre – hele uka!

 

Markedsføringspakke finner du HER.

Lurer du på noe?

hei@gijesusvidere.no