Praktisk info

Hva koster konferansen?

Spor og seminarer

For å hjelpe deg å finne fram til de seminarene som er mest relevante for deg, har vi delt inn alt i ni ulike spor, og fordelt seminarene på disse. Du finner oversikten over de ulike sporene HER.

Selv om du melder deg på nå, velges seminarer på et senere tidspunkt. I denne omgang velger du kun hvilket spor som er mest relevant for deg. Du er fri til å velge seminarer fra andre spor.

Grupper og enkeltpåmeldinger

Det er mulig å melde på grupper. Det gir ingen økonomisk fordel, men om du ønsker at gruppe skal ha èn faktura må de meldes på som gruppe. Dersom du ønsker at det skal fremgå av fakturaen at organisasjonen/menigheten skal betale for konferansen, må dette fylles inn i Checkin, mot slutten av påmeldingen.

I tillegg til at vi oppfordrer menigheter til å sende lederskap og hovedpastorer, oppfordrer vi til å sende unge ledere (passer best fra 10.trinn og oppover). Vi har et uttalt mål om at halvparten av deltakerne skal være under 26 år, og har derfor sterkt rabatterte priser til denne gruppen. Dette er en av grunnene til at vi ikke har grupperabatt. Om man forholder seg til tidsfristene, blir det likevel en relativt rimelig konferanse.

Hvor skal vi være?

Gi Jesus videre arrangeres i hjertet av sørlandsbyen Kristiansand. Med jernbanestasjonen i sentrum, flyplass på Kjevik, tog direkte fra Oslo og Stavanger, ferge fra Danmark og Europaveien fra både øst og vest gjennom byen, er vi sentralt plassert for mange!

Og midt i dette ligger Q42, Kristiansands kongressenter, hvor størstedelen av Gi Jesus videre skal avholdes. I tillegg bruker vi Frikirken og Betania, to kirker som ligger vegg-i-vegg med Q42. Her vil vi holde hus store deler av fredagen, i tillegg til at en del av seminarene blir i disse byggene.

Q42 - Gi Jesus videre

Overnatting

Vi har gjort følgende hotellavtaler på vegne av deltakerne på Gi Jesus videre:

YESS HOTEL: 
Enkeltrom: kr 598,- 
Det tilkommer kr 200,- per ekstra person over 1. Det vil si dobbeltrom kr 798,- osv.
Prisen inkluderer internett og frokost.
Når du booker, ringer du hotellet og oppgir du følgende kode: Q42konferanse221119
https://www.yesshotel.no/hotell-kristiansand

THON PARKEN: 
Enkeltrom kr. 890,- 
Dobbeltrom kr. 990,-
NB: Må bestilles innen 22.09.19, etter dette kan ikke Thon garantere for pris.
Når du booker, ringer du hotellet og oppgir du følgende kode: «Deltaker Gi Jesus videre 2019»
https://www.thonhotels.no/hoteller/norge/kristiansand/thon-hotel-parken/

SCANDIC BYSTRANDA 
Så sant det er ledige rom, kan Scandic Bystranda tilby rabattert pris, men bestillingen MÅ skje via Scandic sin nettside. Bestillingen kan ikke endres, refunderes eller avbestilles. Beløpet belastes kredittkortet ved bestilling. Frokostbuffet er inkludert. Bookingkoden stenger automatisk når det ikke er flere ledig rom igjen.
Nettside: www.scandichotels.no / https://www.scandichotels.no/hotell/norge/kristiansand/scandic-kristiansand-bystranda
Bookingkode: PROMO15B (NB: Koden virker kun på datoene for «Gi Jesus videre»)

Dersom dere ønsker enda rimeligere overnatting, anbefaler vi at dere tar dirkete kontakt med menighetshus der dere har deres tilknytning.

 

 

Kontakt oss dersom du har spørsmål.

Lurer du på noe?

hei@gijesusvidere.no

Konferansen starter om

Dag(er)

:

Time(r)

:

Minutt(er)

:

Sekund(er)