Praktisk info

Hva koster konferansen?

Hvor er konferansen?

Gi Jesus videre arrangeres i Kristiansand kongressenter, Q42, sentralt beliggende i kvadraturen i Kristiansand. I tillegg benytter vi oss av nabobyggene Kristiansand Frikirke og Betania. 

Det er både hoteller og spisesteder i umiddelbar nærhet til Q42. Lunsj kan dere bestille gjennom konferanse-påmeldingen, og den vil bli servert på stedet. Det er også mulig å sørge for lunsj på egen hånd.

Middagen må dere imidlertid sørge for på egen hånd, og vi anbefaler å bestille bord på et av de mange spisestedene i nærheten.

 

Oversikt over området

Godkjent fravær

Deltakelse på Gi Jesus videre skal etter Opplæringsloven være berettiget godkjent fravær, såkalt “politisk fravær”. Vi kan ikke garantere at du får det, da det er opp til den enkelte skole å vurdere. Vi forsøker imidlertid å legge til rette slik at skolene vil godkjenne det. 

Dersom du er skoleelev, og dette gjelder deg, kan du fylle ut et skjema som du finner her: politiskfravær.no

Hvis du lurer på hvordan du skal fylle det ut, kan du se i DETTE eksempelet.

Siden Gi Jesus videre ikke er et politisk arrangement, og siden det ikke finnes skjemaer for vår type konferanse, har vi skrevet en dokumentasjon på hva Gi Jesus videre er. Dette skrivet kan du legge ved ditt utfylte skjema, og gi til din lærer/rektor.

Du kan laste ned dette vedlegget HER.

Parkering

Det er flere steder man kan parkere i gatene og i områdene rundt Q42, men mange av disse plassene har en makstid på 3 timer. Utover dette anbefaler vi derfor følgende parkeringshus:
● Kasernen P-hus: Kongens gate 75
● Aquarama Parkering: Østre Strandgate 61B
● Torvet P-hus: Festningsgata 20
Det er også en mulighet å stå parkert noen dager uten å betale ved å gateparkere på Lund, på på andre siden av elva for Q42.

Overnatting

Det er flere hoteller å bo på i Kristiansand. Samme helg er det også en fotballcup i Kristiansand, så det kan bli fulle hoteller. Vi har gjort følgende hotellavtaler på vegne av deltakerne på Gi Jesus videre:

Radisson BLU Caledonien hotell:

Vestre Strandgate 7, 4610 Kristiansand

Pris: Enkeltrom m/frokost: kr. 1.290,- pr rom inkl. mva. Dobbeltrom m/frokost: kr. 1.495,- pr rom inkl. mva. Ekstra person inkl. frokost kr. 200,- inkl. mva.

Booking på tlf. 38 11 21 00 / guest.kristiansand@radissonblu.com– Oppgi rabattkode «Gi Jesus Videre» ved bestilling.

Thon Hotel Norge  

Dronningens gate 5, 4610 Kristiansand

Pris: Enkeltrom m/frokost: kr. 1.345,- pr rom inkl. mva. Dobbeltrom m/frokost: kr. 1.545,- pr rom inkl. mva. Oppgradering til business rom: 250 kr. Oppgradering til familie rom: 250 kr. Tillegg for person 3 og 4 person på rommet: 300 kr. Tillegg for barn mellom 0-12 år: 200 kr.

Booking på tlf. 38 17 40 00. Oppgi rabattkode «Gi Jesus Videre» ved bestilling.

Abra havn – Dyreparken

Pris: Leilighet for inntil 4 personer: kr. 1.500,- pr rom inkl. mva. Leilighet for inntil 5 personer: kr. 1.800,- pr rom inkl. mva (2 soverom) Prisen er eks frokost, men denne kan lages i leiligheten hvis ønskelig, da det er minikjøkken i alle leiligheter. 

Prisene må bookes via booking@dyreparken.no med bookingkode kkongressoktober2022 eller på tlf. Tlf. 97 05 97 00 (tast 2, deretter 1)

 

Lurer du på noe?

hei@gijesusvidere.no