Program

 

Fredag

Registrering fra kl 11.30
Vi åpner registreringen i foajeen i Q42 kl 11.30 fredag 28.oktober. Samtidig serveres lunsj på samme sted til de som har bestilt det ved påmeldingen. Følg anvisningene, slik at du kommer til rett sted. Lunsjen kan spises hvor som helst, og krever ikke bord. 

Kl 13.00 – Seminarøkt 1 
Første programpost på årets konferanse er et valgfritt seminar.  Du kan velge mellom seks ulike seminarer.

Selv om vi starter på seks forskjellige steder, håper og tror vi at du som deltaker likevel vil kjenne at du får en god start. Fram mot kveldens store, felles åpningsfest blir det tre seminarøkter. Hvor ditt seminar er, går fram av billetten din. Her er også informasjon om hvilket seminar du skal på. I tillegg viser skjermene i Q42 hvor seminarene er. 

Kl. 14:00 – Pause
Hva er vel en konferanse uten pauser, prat, kaffe og andre godsaker!? Vi har kaffe-/testasjoner lett tilgjengelige i pausene, noen ganger med litt “godt til kaffen”.

Vi vil ikke at noen skal kjenne seg alene midt i GJVs mylder. Derfor ønsker vi å gi anledning til enkelt å koble seg på andre. Vi har et utpekt sted, godt merket, der du kan møte nye mennesker. (Vi kommer tilbake til hvor det blir.) Det kan hende dette er særlig aktuelt om du kommer til GJV alene. Men det kan jo være en god ting å vurdere også om du er der med andre; kanskje kan det være fint å koble flere på deres lille flokk. 

Kl 14:30 – Seminarøkt 2
Velg mellom seks ulike seminarer.

Kl 16:00 – Seminarøkt 3
Velg mellom seks ulike seminarer.

Middagspause 
Med så mange mennesker på et sted, må deltakerne selv sørge for sin egen middag. Men det er mange spisesteder i gangavstand fra Q42, så det bør ikke by på så store utfordringer. Det aller nærmeste spisestedet er Q42s egen restaurant. For å få plass her, må du bestille bord på forhånd. Det samme gjelder trolig også de andre spisestedene i byen.

Dersom du har kommet alene til Gi Jesus videre, eller dere ønsker å invitere med dere noen i deres middagsfølge, kan du møte opp på anvist sted. Vi har et eget oppmøtepunkt for dette. Vi vet foreløpig ikke hvor i foajeen det blir, men det blir godt merket.

Kl. 19:30 – Gi Jesus videre – i en ny tid. 
Så – endelig – kl 19:30 braker det løs med åpningsfest. Her blir det mye som skjer, så det bare å glede seg!

 

Lørdag

Registrering fra kl 8.30

09:00 – Gi Jesus videre – Relevant og til alle. Fellessamling

10:30 – Pausemat. Ved treet i Q42s foajé kan du hilse på nye mennesker!

11:00 – Seminarøkt 4

12:00 – Lunsj. Mat fra Q42. Serveres i alle lokasjonene

13:30 – Seminarøkt 5

14:30 – «Møteplassen for organisasjonene». 

16:00 – Seminarøkt 6

17:00 – Middagspause – alle har ansvar for egen bespisning

19:30 Gi Jesus videre – hver dag! Festsamling! 

Lurer du på noe?

hei@gijesusvidere.no