Program

 

Fredag

Fra kl: 10:00 Registrering
Ha med deg mobilbilletten som du vil få tilsendt i løpet av uken før konferansen. 
Registreringen er innerst i foajeen på Q42. 

Kl.11:30 Lunsj
Lunsjen deles ut til de som har bestilt på forhånd. Utdelingen skjer ifm registreringen. Har du ikke bestilt lunsj, kan du handle i kafeen på Q42, eller på en av byens mange kafeer. 

Kl. 12:30 Økt 1:
Det er seks valgfrie seminarer, spredt i Frikirken, Betania og Q42. Det vil lønne seg for alle parter å ha meldt seg på seminarer før ankomst. 

Kl. 13:30 Pause
Det vil bli servert kaffe, te og vann, samt litt pausemat i både Q42, Frikirken og Betania. I tillegg er det mulig å kjøpe kaffe mm i kafeen på Q42.

Pausene er også gylne anledninger til å besøke en av våre mange stander, til å ta en tur til «Fasekroken» vår, eller se om du finner interessante ressurser i bokhandelen Frikvarteret.

Kl. 14:00 Økt 2
Valgfrie seminarer.

Kl. 15:00 Pause med teamsamlinger
Vi oppfordrer deg som reiser med en andre til å bruke anledninger til å snakke om det dere hører om og tar til dere. For de som hører til en av FBUs organisasjoner, er det satt av egne rom til å møtes i. For andre, kan man ta praten i kafeen, i restauranten – eller i en av saccosekk-krokene våre; hvor som helst, egentlig! Reiser du ikke med en gruppe, kan det likevel være fint å prosessere sammen med noen andre. Grip fatt i hverandre, og få en god prat! Eller du kan bare ta en velfortjent pause!

Kl. 15:45 Økt 3
Valgfrie seminarer.

Kl. 16:45 Middagspause
Det er opp til hver enkelt hvor dere ønsker å spise middag. Det er mange kafeer og restauranter i Kristiansand, og den aller nærmeste ligger i Q42. Det kan være en idé å bestille bord, særlig om dere er en gruppe som skal spise sammen. 

Kl. 19:30 Åpningsfest
Vi åpner dørene kl 19, og fra kl 19.30 er vi i gang. I løpet av de neste to og en halv timene (ja, det blir så lenge, men vi lover: det vil gå helt fint!) vil det både bli noe du kan le godt av, noe du kanskje vil tørke litt tårer av, noe du kan bli tankefull av. Vi vil ha fokus på hvorfor vi har «Gi Jesus videre», og snakke om hjertet bak det hele. Øystein Gjerme skal tale, Stagedive Live skal både spille for oss og lede oss i lovsang, vi får møte Dan Scott, og Runar Landro og Linda Andernach Johannesen skal ha hver sin «GJV-talk» og dele litt av sine hjerter. I tillegg vil vi møte noen som har gått i dybden på dagens situasjon, og samtalen mellom dem vil bli ledet av Jarle Skullerud. Sa vi at også vil bli morsomt?

Lørdag

08:30 Registrering
Dersom du kommer lørdag, og ikke fikk registrert deg på fredag, kan du gå i GJVs info-skranke innerst i foajeen. Husk å ha med deg din mobilbillett – det kommer til deg i en mail den siste uken før konferansen.

9:00 Økt 5: fellessamling
Vi starter lørdagen sammen i Q42s storstue. Vi har fokus på dette at hjem/hverdag + kirke er bedre sammen enn hver for seg – også kalt «Orange på norsk». Her vil Dan Scott, Anne Lene Otterøen og Jarle Waldemar alle dele noe, i tillegg til at det blir en samtale mellom tre personer fra tre ulike sammenhenger her i landet – og alle har jobbet med denne tematikken i flere år. Det vil lovsang, glede, humor og alvor – og gi oss et springbrett ut i dagens mange seminarer.

10:30 Pause
Kaffe – det blir det, med litt ved siden av! Og anledninger til å besøke alle de mange standene, ta en runde rundt vårt rikholdige bokbord, eller hvile i en saccosekk. Eller kanskje du heller ønsker å leke litt? Opp til deg! 

11:00 Økt 6: valgfrie seminarer
Spenn beltet, for fra og med nå er det ca 15 seminarer pr økt. Hvis du lurer på hvor ditt seminar er, kan du sjekke nettsidene våre, kartet du fikk da du registrerte deg, eller en av skjermene som er rundt om i Q42. Det står også oppslag på hvert seminarrom, med info om hva som skal være der når. 

12:00 Lunsj 
Om du har bestilt lunsj på forhånd, kan denne hentes i enten Q42, Betania eller Frikirken, avhengig av hvor du er på seminar i økt 6. Dersom du trenger egen mat pga allergi, og har bestilt det på forhånd, må du plukke det opp i Q42. 

Har du ikke bestilt lunsj på konferansen, er det mange muligheter i Kristiansands mange kafeer, evt i kaffebaren eller restauranten i Q42. 

13.30 Økt 7: valgfrie seminarer

14:30 Pause / Møteplassen
Som på fredag, er det anledning til å møtes med sine team også på lørdag. Dette skjer i rom som er holdt av de til de sju FBU-organisasjonene. Du finner hvor de ulike er under «Praktisk info». Hvor lenge dere vil holde på med teamsamlinger, er opp til dere. Bare pass på å få med deg litt pausemat og kaffe, før du går igang med neste seminarøkt. Det er kaffe- te- og vannstasjoner i både Q42, Frikirken og i Betania.

16:00 Økt 8: valgfrie seminarer

17:00 Middagspause
Dere må selv ordne med sted å spise middag.

19:00 Party Time – «ALLE er invitert!»
Vet du at festen alt er i gang? Og at ikke bare vi som er «innafor» er invitert, men absolutt ALLE?!  Tenk over det, la det synke godt inn! Denne kvelden ønsker vi å koble oss på den festen Jesus har invitert enhver til, og som allerede har startet. Her blir det glede, dans, humor, lovsang, forkynnelse og deling i skjønn forening. Siri Iversen skal tale – det blir en fest i seg selv. Dan Scott skal ha en «GJV-talk», mens både Stagedive Live og andre skal bidra med musikk. Vi skal hedre hverandre, og vi skal ære Gud – med både humor, lovsang, bønn, mm. 

Om du har vurdert å dra hjem før dette, så tenk deg om en gang til: dette blir konferansens klimaks, så ikke gå glipp av det!

Søndag

I løpet av helgen har du kunnet høre om ulike typer gudstjenester og opplegg rundt barn, tweens, de unge m.fl. Denne søndagen vil en del av disse bli demonstrert rundt om Kristiansands mange menigheter, og du kan velge hvilken du har lyst til å oppleve.

Gudstjeneste med 0-35 år som hovedmålgruppe

Songdalen Frikirke – kl. 11:00.

I denne menigheten har hovedpastor valgt å gi fra seg “hovedscenen” til ungdomspastoren. Det betyr at målgruppen søndag formiddag er «gutt 10 år» de første 10-15 min (del I) (se under, Awana i praksis) og de unge voksne 18-35 år resten av gudstjenesten (del II). Kom og se hvordan det arter seg i praksis.

Sogndalen frikirke ligger i Tunballvegen 2 på Nodeland, ca 20 minutters kjøring fra Q42.

Awana i praksis

Sogndalen Frikirke kl. 11:00.

I Sogndalen Frikirke er hele menigheten først samlet i 10-15 minutter, før barna fra 2-13 år går til sitt Awana-opplegg. Bli med og følg med på hvordan Awana kan arte seg i praksis. Sogndalen frikirke ligger i Tunballvegen 2 på Nodeland, ca 20 minutters kjøring fra Q42.

 

Fem år gamle Østsida Frikirke feirer gudstjeneste på Fagerholt skole søndag kl 11:00. Midt i nabolaget opplever vi stadig nye barn og familier strømme til kirka, og denne høsten har vi tatt i bruk Awana for 90 barn på søndagsskolen. Fortsatt i oppstart, så her kan du komme og se hvordan dette kan se ut helt i startfasen!

Adresse: Fagerholt skole, Tretjønnveien 2, 4633 Kristiansand

Ungdomsgudstjeneste

Denne søndagen har ungdomsarbeidet i Ytre Randesund Misjonskirke fått ansvar for gudstjenesten. Ungdommene står selv for innholdet i gudstjenesten, både lovsang, møteledelse og lek. Det er ungdomsarbeideren vår som skal tale for oss over temaet «Gi Jesus videre». Hvis du vil kan du også bli med og oppleve Barne- og Tweenskirka vår som går parallelt med gudstjenesten. Du er hjertelig velkommen!
Ytre Randesund misjonskirke har sine samlinger på Holte skole, øst for Kristiansand. Det tar ca 15 minutter å kjøre til YRM fra Q42.

Sprell Levende-gudstjeneste

Kristiansand Frikirke kl. 11:00. Søndagsskolen Norge samarbeider med Kristiansand frikirke om å feire en Sprell Levende-gudstjeneste for alle generasjoner. Gudstjenesten bruker ideer fra søndagsskolens pedagogiske opplegg samtidig som den tar vare på menighetens egne tradisjoner. Bibelfortellingene forandrer seg ikke, men de kan formidles på mange ulike måter. Kom for å delta – kom for å bli inspirert!

Sprell Levende-gudstjenesten blir i Kristiansand Frikirke, Q42s nærmeste nabo, og der vi har hatt våre seminarer på fredag og lørdag.

Alle Sammen-gudstjeneste

Kristiansand misjonskirke, Salem – Kl. 12:00-13:00. Temaet på Alle sammen-gudstjenesten er Den hellige ånd. Lund Soul Kids synger, det blir lovsang, nattverd og bønnestasjoner. Viggo Klausen taler. Kirkekaffe.

Kristiansand misjonskirke Salem, ligger på Lund og har adresse Industrigata 28, 5 minutters kjøring fra Q42.

Lurer du på noe?

hei@gijesusvidere.no